play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

featured

Stallpodden Avsnitt 36

TeamSP 31 december, 2019 804 102 4


Background
share close

Stallpodden avsnitt 36 pratar om Världsnyheter Techline Connect, Corvette C8, Cadillac XT4, hur man får ner en drönare, råd för skotträdda hästägare, den smarta uppfinningen säkerhetsgrimman blandat med massa matnyttiga goda råd och insikter inom häst och bilvärlden. Saker du inte visste att du behöver veta! Följ oss på Facebook och Instagram; Stallpodden Hingsten vi pratar om i avsnittet heter Show Stop N Spook (kallar Wall-E) kan ni också följa på Facebook, samt Svensson Ranch på Instagram. Tävlingen från förra avsnittet fortsätter, gissa var vi förlorat drönaren under vår senaste spökutredning! Hemlig vinst utlovas!

Förra årets ord tillhör förra årets språk och nästa års ord väntar en ny röst. Att göra ett slut är att göra en början.

T.S. Eliot (1888-1965)

Tagged as: .

Rate it
Previous episode
Similar episodes

Post comments

This post currently has no comments.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *