play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right featured
  • keyboard_arrow_right Hästnyheter
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right 28 januari Lyssna på hela Prix d’Amérique 2024 och häst med vagn stals i Michigan

featured

28 januari Lyssna på hela Prix d’Amérique 2024 och häst med vagn stals i Michigan

TeamSP 28 januari, 2024


Background
share close

RESULTAT PRIX D’AMÈRIQUE 2024 Häst – kusk – tränare 1. Idao de Tillard – Clément Duvaldestin – Thierry Duvaldestin 2. Hokkaido Jiel – David Thomain – J.L.Dersoir 3. Joviality – Björn Goop – Sabine Kagebrant Distans: 2 700 meter, voltstart Förstapris: 450 000 euro. Segertid: 1.11,6. De svensktränade hästarna Joviality och Hail Mary vann starten – och tog hand om ledningen (Hail Mary) och rygg på ledaren (Joviality). De positionerna hölls fram till upploppet, när franske favoriten Idao de Tillard, körd av Clément Duvaldestin, kopplade segergreppet och avgjorde enkelt. Han är verkligen helt fantastiskt, sa hästens norska skötare Susanne Ohme, som jobbat i Sverige tidigare hos Robert Bergh. – Han är ett mysterium, jag fattar ingenting, han är för bra, sa Idao de Tillards tränare Thierry Duvaldestin. Konstigaste häststölden i Michigan Tipsa Stallpodden om nyheter: anne@stallpodden.com

Rate it
Previous episode

Post comments

This post currently has no comments.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *