play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left

featured

27 januari ”Jag hade flippat över hästen” Träningen som alla pratar om

TeamSP 27 januari, 2024


Background
share close

Nyheter från hästvärlden i dag med tränaren från helvetet, skrämda hästar, Prix d’Amérique, hur man får ut tovor ur manen och mycket mer. Startlistan i Prix d’Amérique: Häst-kusk 1. Inamarosa – L. Abrivard 2. Hokkaido Jiel – D.Thomain 3. Emeraude de Bais – J.Ph Monclin 4. Hussard du Landret – Y. Lebourgeois 5. Izoard Vedaquais 6. Gu D’Heripre – F.Lagadeuc 7. Go on Boy – R. Derieux 8. Italiano Vero – M.Mottier 9. Diable de Vauvert – B.Le Beller 10. Aetos Kronos – Ö. Kihlström – Jerry Riordan 11. Ampia Mede Sm – F.Nivard 12. Idao de Tillard – Cl. Duvaldestin 13. Hail Mary – E.Raffin – Daniel Redén 14. Hooker Berry – N.Bazire 15. Delia du Pommereux – P.Y. Verva 16. Hohneck – G.Gelormini 17. Joviality – Björn Goop – Sabine Kagebrant 18. Vivid Wise As – M. Abrivard Distans: 2 700 meter med voltstart Förstapris: 450 000 euro, eller drygt fem miljoner kronor Loppet körs på Paris-banan Vincennes 16.20 på söndag, 28 januari. Stallpodden är en oberoende podcast som görs av Svensson Ranch /Anne Svensson Har du tips? Lämna ett meddelande eller kontakta oss på Stallpodden.

Rate it

Post comments

This post currently has no comments.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *