play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

featured

Avsnitt 102 Carlee Russell mysteriet löst

TeamSP 26 juli, 2023


Background
share close

Tyvärr missade jag spela in YouTubeklippet detta avsnitt. 🙁

Vi hör presskonferensen med senaste nytt i det mystiska fallet av bortförda Carlee Russell från Hoover, Alabama. Var det ett lejon i Berlin och vilka hästar spelar Stallpodden på i kväll i Jackpotomgången V86? Fartyg brinner just nu utanför Nederländerna, fullt med bilar. Enligt rykten ska det vara en elbil som orsakat branden. Vi kollar på fler bränder som hänt senaste tiden. Vill du se Stallpoddens egna gamer svettas och lida lite extra? Donera till Stallpodden så har hon lovat att streama spelet Remnant 2 som hundförare!

Rate it
Previous episode

Post comments

This post currently has no comments.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *